LaddningslösningarBredbandKonsult
Om ossKontakta ossLaddboxarBeställ laddbox
konsult_hero3.jpg
Konsulter av det rätta fibret

Vi tillför kunskap och erfarenhet till alla projekt inom bredband och fiberoptik.

konsult_image4z.jpg

Konsulter med rätt sakkunskap för fiberanslutningar: enligt tidsplan, med rätt kvalitet och till rätt pris

North Projects är din trygga och långsiktiga samarbetspartner. Som konsultbolag har vi våra kunders positiva resultat och samhällsnytta som mål. Vi erbjuder rätt spetskompetens vid projektering, projektledning och byggledning med mera för nätägare, operatörer och fastighetsägare.

Våra handplockade konsulter erbjuder leveransprecision, kvalitet och kundnöjdhet. North Projects och våra konsulter är certifierade i Robust Fiber. Som specialister på fiber är vårt löfte att leverera trygga fiberanslutningar i tid, till rätt pris och med rätt kvalitet.

konsult_hero3.jpg

Besiktning & kontroll

Våra besiktningsmän är certifierade och utbildade i Robust Fiber och har lång meriterande erfarenhet av fiberoptiska nät och lösningar. Våra konsulter utför stickprovskontroll och besiktning av fiberoptiska nät FTTx. Vi erbjuder även markbesiktning och är unika med att kunna erbjuda beställare och entreprenörer samt privatpersoner sakkunskap i världsklass.

Vill du veta mer?

Hör av dig till oss så diskuterar vi ditt projekt och hur vi kan hjälpa dig att komma i mål.

konsult_5z.jpg

Projektledning och delprojektledare

Våra konsulter anlitas av beställare och entreprenörer för vår djupa kunskap och kännedom inom FTTx-byggnationer av olika omfattning och karaktär.

Våra projektledare är certifierade i Robusta Nät, BAS-U/P, Arbete på väg 1 & 2, entreprenadjuridik AB04 och ABT06. Våra resurser är väl inkörda i Fujitsu LEAN-processen, arbetar kostnadseffektivt samt har mångårig erfarenhet av såväl stora som små projekt.

konsult_6z.jpg

Projektering

Projektering är ett av våra kärnområden: vi projekterar, optimerar och bygger nätlösningar åt föreningar, företag, operatörer, nätägare stadsnät och entreprenörer i hela Sverige.

Våra projektörer arbetar och hanterar flertalet mjukvaror, stödsystem och byggsätt vilket gör att de snabbt kan sätta sig in i uppdraget oavsett operatör eller nätägare.

konsult_7z.jpg

Byggledning och Operativ byggledning

Med ditt resultat i fokus bevakar vi att din budget och din tidsplan hålls.

Vår spetskompetens inom byggledning samt operativ byggledning ger oss våra kunders förtroende för pågående byggen av hundratusentals anslutningar runt om i Sverige. Vår samlade kunskap, professionalitet och lösningsfokus har gett oss en avgörande roll för leveransen av svensk bredbandsinfrastruktur. Våra byggledare har lång meriterande erfarenhet ifrån bredbandsutbyggnad vilket är en framgångsfaktor i de projekt vi idag byggleder.

Kontakta oss

Vi finns med dig från början till slut när du utvecklas i takt med framtidens teknik. Hör av dig till oss så överlägger vi dina möjligheter och önskemål.