LaddningslösningarBredbandKonsult
Om ossKontakta ossLaddboxarBeställ laddbox

Zaptec Laddkabel Typ 2, 1-fas 32A, 7,4 kW - 5m

Zaptec

Zaptecs välmatchande Laddkabel Typ 2 har en maximal ström på 32A och har möjlighet till laddning upp till 7,4 kW. Denna laddkabel stödjer fas 1-laddning med en längd på 7,5 meter mellan bil och laddare. 

Handtaget är speciellt designad för ett bra grepp med ergonomisk design och kabeln är utrustad med ett gummilock på pluggen för att skydda mot vatten och damm mellan användning. 

Kom ihåg att när du köper din Laddkabel i samband med din laddbox kan du få 50% avdrag på den totala kostnaden.

2,690 kr

Tillbehör till Zaptec Go

Våra rekommenderade tillbehör till Zaptec Go.

skatte_gron1.jpg

Grön teknik – Skattereduktion vid installation av laddbox

Likt ROT och RUT-avdrag kan du från och med år 2021 få skattereduktion med upp till 50 000 kronor per person och år vid installation av grön teknik såsom solceller och laddboxar.

Det nya statliga stödet gör valet att bidra till en hållbar miljö enklare, samtidigt som det hjälper dig investera i din bostad inför framtiden. Genom att installera laddbox och övrig grön teknik med North Projects sparar du inte bara pengar via detta stöd utan dessutom höjer du värdet av din bostad inför en framtid där elbilsindustrin växer allt större. Kom igång idag och möt framtiden.

ZAPTEC-17.jpg

Placera världens minsta smarta laddare var som helst

Med en storlek motsvarande en surfplatta och en vikt på endast 1,3 kg kan du anpassa ditt hem för en elektrisk framtid med en laddstation som går i ton med färgen på din bostad.

Det är sällan rätt tid för ett besök av elektrikern. Med 60 % färre delar än andra laddare erbjuder vi marknadens enklaste installation. De elektriker som vi samarbetar med ingår i ett rikstäckande nätverk och kan se till att du kan börja ladda smart på nolltid. Med WiFi och 4G kan underhållet utföras på distans, och eftersom det finns färre komponenter som kan drabbas av fel kommer du förmodligen inte behöva kontakta dem igen.

zappro_usp1.jpg

Zaptec Go

Läs mer om några av de många fördelarna med Zaptec Go.

Passar din elbil

Passar alla laddbara och hem. Zaptec Go anpassar den maximala laddningstyrkan efter bilens kapacitet.

10 gånger snabbare

Med Zaptec Go laddar du 10 gånger snabbare än via ett vanligt eluttag. Med en 22 kW-bil och laddning i endast en timme får du en räckvidd på 100 km på nolltid.

3 laddare

Bygg ut om behovet skulle uppstå. Installera upp till tre Zaptec Go- enheter i samma hus.

Mindre och lättare

80 % mindre och lättare än andra laddare av samma typ på marknaden.

Lägre elräkning

Sänk dina elkostnader genom att ladda när spotpriset på el är lågt med Eco Mode (Zaptec Go+ abonnemang. Detta kommer att lanseras inom kort.).

5 års garanti

Zaptec Go är byggd för att hålla länge. Laddaren är designad, utvecklad och tillverkad i Norge för Nordiska förhållanden.

Mer från Zaptec

Se fler produkter från Zaptec