LaddningslösningarBredbandKonsult
Om ossKontakta ossLaddboxarBeställ laddbox

Easee Home

Easee

Easee är en högteknisk laddbox med tillhörande app du kan använda för att styra laddningen från mobilen. Bland andra tekniska finesser finner du bland annat start-stop för laddning, RFID, ställbar effekt och en låsfunktion för kabel. Easee passar till exakt alla elbilar och laddhybrider oavsett typ av uttag och är utvecklad och producerad av i Norge för elbilsladdning i nordiskt klimat.

Denna stilrena laddboxen gör sig bra på parkeringen både inomhus och utomhus. 

  • H: 256 x W: 193 x D: 106 
  • Maxeffekt och laddeffekt: 3,7kW vid 16 A/1-fas, 7,4 kW vid 32 A/1-fas, 11kW vid 16 A/3-fas, 22 kW vid 32 A/3-fas
  • Säkringar: Inbyggd jordfelsbrytare B
  • IP-klass: IP54
  • Ladduttag: typ 2 Hona, Elektroniskt lås, kan låsas permanent av användaren

 

Pris efter skatteavdrag

 

#1 Testvinnare i Laddsmarts test av laddboxar"  samt en länk till vår nya test (som visar på att Easee Home är bäst i test). Se vår dagsfärska stora laddboxtest här: 


 

7,290 kr

Tillbehör till Easee laddbox

Se fler produkter från Easee

skatte_gron1.jpg

Grön teknik – Skattereduktion vid installation av laddbox

Likt ROT och RUT-avdrag kan du från och med år 2021 få skattereduktion med upp till 50 000 kronor per person och år vid installation av grön teknik såsom solceller och laddboxar.

Det nya statliga stödet gör valet att bidra till en hållbar miljö enklare, samtidigt som det hjälper dig investera i din bostad inför framtiden. Genom att installera laddbox och övrig grön teknik med North Projects sparar du inte bara pengar via detta stöd utan dessutom höjer du värdet av din bostad inför en framtid där elbilsindustrin växer allt större. Kom igång idag och möt framtiden.

Easee laddbox