LaddningslösningarBredbandKonsult
Om ossKontakta ossLaddboxarBeställ laddbox
ladd_brf_hero1.jpg
Laddbox till din BRF

Smarta laddboxar och laddstolpar för din bostadsrättsförening

foretag_laddbox1z.jpg

Effektiva laddstationer – Ett växande mervärde för din BRF

Allt fler kör med elbil för varje år som går. Därför väljer många bostadsrättsföreningar att skaffa laddboxar till sina medlemmar. Att erbjuda smidig laddning via laddstolpe kan i många fall visa sig vara värdehöjande för hela föreningen samtidigt som det bidrar till en bättre miljö.

Vi hjälper årligen många bostadsrättsföreningar att förbättra laddningsmöjligheterna för elbilsägare. Kontakta oss på North Projects så kan vi hjälpa din BRF att hitta en lösning med laddstationer som passar just er!

Begär offert på laddstation för din bostadsrättsförening

Hör av dig till oss så diskuterar vi din BRF:s behov av laddningsalternativ för elbilar och hur vi kan hjälpa till.

Effektiv laddning via laddstolpe med smart laddlösning från Zaptec Pro

Vårt laddningssystem för bostadsrättsföreningar använder all tillgänglig kapacitet i elnätet och fördelar strömmen smart mellan alla laddstationer. Detta ger upp till 66 procent bättre utnyttjande av tillgänglig ström. Laddstationerna har en laddhastighet på upp till 22 kW per enhet.

Zaptec Pro är designad med robust finish och självstängande lock, uppgraderad med 4G som säkerställer kontinuerlig sömlös kommunikation mellan laddstationerna, perfekt för en BRF där du lätt vill kunna addera ytterligare laddstolpar vid behov. Med 4G i laddstationen behöver ni inte installera ytterligare nätverkslösning vilket innebär lägre installationskostnader. Zaptec Pro stöder nu Plug & Charge (ISO15118) för en ännu snabbare laddupplevelse i framtiden när bilarna kan kommunicera direkt med laddstationen.

Finns i färgen svart

Vårt utbud

Se våra produkter för bostadsrättsföreningar

zappro_usp2.jpg

Zaptec Pro – Effektiva laddstolpar och laddboxar för BRF:er

Läs mer om vad som gör våra laddstationer till det bästa valet för din BRF

Snabb laddning

Ladda din elbil upp till 22 KW MED 1- OCH 3-FAS

Säker laddning

Våra laddboxar har inbyggt jordfelsskydd för typ B

Framtidssäkrad och smart laddstation

Stöd för plug & charge ISO15118

Lås laddkabeln

Laddkabeln kan låsas fast i laddstationen

4G-Internet

Driftsäker med programuppdatering

Enkel administration

Se vem som använder en laddstation – när, var och hur

Välj vem som får använda föreningens laddstolpar

Identifering med tagg, app eller via web

Typ 2-Kontakt

Internationell standard för laddstationer

kontaktaoss_foretag1.jpg

Gratis molntjänst & fakturaunderlag

Med tekniken från Zaptec har du möjligheten att både kontrollera vem som ska ha tillgång till laddning via laddboxen, men också få sammanställningar om vem som har laddat och hur mycket.

I det kostnadsfria Zaptec Portal kan du som ägare och installatör av laddstationerna läsa av förbrukningen och se rapporter för varje användare eller laddstation i portalen. Med informationen från denna kan du enkelt anpassa fakturering och tillträde.

laddstation_snabbt2.jpg

Goda möjligheter att få bidrag för laddboxar till bostadsrättsföreningen

Representerar du en BRF som planerar att köpa och installera laddstationer efter 2020 har du möjligheten att få tillbaka 50% av kostnaderna för investeringen. Med den nya satsningen “Ladda bilen” hoppas regeringen öka incitamenten för bl.a. bostadsrättsföreningar och fastighetsägare att investera i laddmöjligheter för elbilar.

Bidraget, som du enkelt kan söka via Naturvårdsverket, täcker hela 50 % av kostnaderna för laddstolpe, material och arbetskostnaden för installation. BRF:er och fastighetsägare kan få hela 15 000 kr i bidrag per laddstolpe. För BRF och företag finns det i princip ingen begränsning på hur många ladduttag man kan få bidrag för. När ens ansökan är beviljad har man tolv månader på sig att installera laddboxarna.

Boka konsultation för din BRF

Kontakta oss idag så återkopplar vi inom två arbetsdagar.