LaddningslösningarBredbandKonsult
Om ossKontakta ossLaddboxarBeställ laddbox
about_heroback1.jpg
Om oss

En samhällsutvecklande aktör med spetskompetens inom fibernät och infrastruktur

contact_bottom1.jpg
-

Bakgrund och framtid

North Projects grundades 2016 i Västsverige av fyra kollegor inom telekombranschen. Fyra delägare samt drivna entreprenörer som slog ihop sina kontaktnät och sina specialistkompetenser.

Med huvudkontoret i Göteborg och med anställda ute på projekt i hela Norden var målet initialt att bidra till kostnadseffektiv fiberutbyggnad i Skandinavien. Framgångarna har istället följts upp av en internationell expansion. Som en naturlig utveckling expanderades vår konsultverksamhet till en produktfokuserad entreprenadtjänst där vårt kontaktnät i kombination med fördjupad erfarenhet nyttjades för att leverera moderna tekniklösningar på internationell nivå.

about_102z.jpg
-

Kvalitet och miljö

Som ett företag inom internationell samhällsbyggnad har vi stora möjligheter att bidra till utvecklingen av ett hållbart samhälle.

Detta genom att utveckla hållbara lösningar på framtidens utmaningar, vilket också är en del av vår vision. North Project bidrar till att framtidssäkra infrastruktur, till minskad klimatpåverkan och en ökad resurseffektivitet. Vi tänker långsiktigt, både i relation till våra kunder men även i hur vi planerar och genomför de projekt vi utför och deltar i. Vi har högt ställda mål som vi kontinuerligt utvecklar tillsammans med våra uppdragsgivare. I första hand medverkar North Project till att kundens miljöpolicy följs och i andra hand våra egna. Vi ska medverka på ett värdeskapande sätt i de projekt, i de företag och organisationer vi gör jobb för samt i de samhällen och de länder där våra konsulter är verksamma Vi har även tydliga policys för vårt interna hållbarhetsarbete. Som attraktiv arbetsgivare är fokus på hållbarhet en av våra hörnpelare.

Kontakta oss

Vi finns med dig från början till slut när du utvecklas i takt med framtidens teknik. Hör av dig till oss så överlägger vi dina framtidsmöjligheter.